Familiespejd

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
3-6 år (Børnehave)
Mødedag/tid: 
Søndag
Ledere: 
Lotte Lang
Søren Bertelsen
Christian Hammer
20161002 110413

Familiespejd

Familiespejder er for de mindste spejdere - dem der ikke tør lade mor og far tage alene i skoven Smile

 

Til familiespejd tager de små spirer (3-6 år) deres mor eller far i hånden og mødes et par timer en søndag formiddag med andre glade familiespejdere.

Sammen skal vi ud og undersøge de små dyr der kribler og krabler i skovbunden. Vi skal lave mad over bål. Sammen med mor eller far skal den lille familiespejder (de ældre spejdere hedder; mikro, mini, junior og tropsspejdere) også prøve at snitte lidt med kniv og lære at binde sit første knob (ikke at forveksle med kællingeknude).

 

STED: Maglevad eller andet aftalt sted

TID: Søndage 10 - 12

 

 Familiespejd 1Familiespejd 1

 

 

Vi vil de engagerede børn og voksne

Lederne til famliespejd er samtidig også forælder til en familiespejder i gruppen. Lederne er dem der laver et program for hele året og står for alt det praktiske (som sagtens kan uddelegeres). Men det er ikke lederne der har ansvaret for at både du og dit barn får den bedste oplevelse som familiespejder. Det har du som aktiv forælder også et stort ansvar for.

Som forælder til en familiespejder forventes det at du deltager med engagement og lyst til at være nysgerrig på alt det vi sammen skal opleve – både børn og voksne. Som forælder til en familiespejder skal du være med til at guide og støtte dit barn i de mange spændende aktiviteter som der arrangeres hen over et helt år.

Da vi som hovedregel opholder os udenfor er det også vigtigt at både børn og voksne er klædt på til årstiden. Det er så ærgerligt at sidde med klaprende tænder en blæsende efterårsdag når du kunne sidde i skæret fra bålets flammer og snakke med dit barn om de dyr i har fanget i et syltetøjsglas.

Har I lyst til at komme med ud i naturen

...og mærke det fællesskab der gennemsyrer hele Det Danske Spejderkorps?

Vi har stadig plads til nogle engagerede familier og familiespejdere.

KrabbefiskeriKrabbefiskeri

 

 

 

 

 Har du en spejderleder i maven

 

Har du lyst til at være leder/assistent så hører vi også gerne fra dig.

I skrivende stund er familiespejderlederne Søren, Christian og Lotte,der alle har en familiespejder med til møderne.

Som leder er du med til at planlægge årets gang. Det er ikke noget krav at du har erfaring som spejder,  Der er også masser af gode kurser for nye ledere i Spejderkorpset.

Skriv på familiespejd [at] stenlanderne [dot] dk eller ring/SMS til Lotte på 2446 9106 hvis du har nogle spørgsmål eller bare gerne vil være leder/assistent.